21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετη πρεμιέρα για Σάκκαρη, κέρδισε 2-0 την Κόβινιτς και πέρασε στον δεύτερο γύρο [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η οποία συνδυάστηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αντιμετώπισε την Ντάγκα Κόβινιτς και δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Από την αρχή του πρώτου σετ, η Σάκκαρη είχε φροντίσει να δείξει τις προθέσεις της. Δυνατά χτυπήματα τα οποία η Κόβινιτς δεν μπορούσε να ελέγξει, με τη σημαιοφόρο του Μαυροβουνίου, να ζοριζόταν και με το παραπάνω στην άμυνα, ενώ η Μαρία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο ρυθμός της Ελληνίδας ήταν εξαιρετικός και δίχως να ζοριστεί, πήρε τη νίκη στο πρώτο σετ με 6-0, δείχνοντας το πόσο πολύ ήθελε τη νίκη.

Μπρέικ αλλά… 6-0 στη συνέχεια

Στο δεύτερο σετ η Κόβινιτς κατάφερε να πάρει το πρώτο game, όμως δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Η Σάκκαρη συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της εμφάνιση, με ένα σερί 6-0 στα games, επικράτησε με 6-1 και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στα σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο εφτά του κόσμου, στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ματς Αλεξαντρόβα – Γουάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό