14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άνετη νίκη των Εφήβων – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 7-1 εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση των ομίλων του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Το σκορ άνοιξε ο Λίγδας στο 10ο λεπτό μετά από ασίστ του Κτένα, ενώ στο 21′ και πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη και με τα τέρματα του Σούφκα (47′ και του Λίγδα (48′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 59′ ο Σούφκα σημείωσε το πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό.Δύο λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πνευμονίδης, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 65ο λεπτό ο Πανιώνιος μείωσε σε 5-1.

Στο 73′ ο Πνευμονίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σκόραρε μετά από ασίστ του Κουτσόπουλου γράφοντας το 6-1.

Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Σούφκα στο 75′ και έτσι μετά τον Λίγδα έγινε ο δεύτερος παίκτης που σημείωσε χατ – τρικ στην αναμέτρηση.

Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης (74′ Παυλάκης), Σουλανιάκου, Δάμα (74′ Πλιώνης), Φίλης (63′ Μανιός), Κτένας (63′ Πλης), Λιατσικούρας (74′ Δρικός), Σούφκα, Πνευμονίδης, Λίγδας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό