25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετη και ανεβασμένη η Σίτι, τρίποντο «σωτηρίας» στο 89′ η Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αγωνιστική δράση για την 20η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την αγωνιστική της άνοδο και νίκησε με 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Η Άστον Βίλα ζορίστηκε με την Μπέρνλι των 10 παικτών, όμως κατάφερε στο 89′ να πάρει τη νίκη με 3-2. Στα άλλα δύο απογευματινά (17:00) ματς, η Γουλβς κέρδισε άνετα με 3-0 την Έβερτον, ενώ η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε της Μπρέντφορντ με 3-1.

Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0

Από νωρίς στο παιχνίδι η Σίτι είχε φροντίσει να δείξει τις προθέσεις της. Οι γηπεδούχοι πιέζανε ψηλά και στο 14′ είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ με τον Ρόδρι.

Ο Χουλιάν Άλβαρες, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 61′, σε ένα ματς όπου η Σίτι δεν κινδύνεψε.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τους 40 βαθμούς και πήγε στο -2 από την κορυφή.

Άστον Βίλα – Μπέρνλι 3-2

Ισορροπημένο το παιχνίδι στην αρχή του, με την Μπέρνλι να μην άφηνε χώρους στην Άστον Βίλα για να επιτεθεί. Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά, είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ στο 28′ με τον Λίον Μπέιλι. 

Η ισοφάριση δεν είχε αργήσει να έρθει, καθώς μόλις στο 30′, ο Αμντουνί είχε κάνει το 1-1. Οι «χωριάτες» είχαν καταφέρει να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα καθώς ο Ντιαμπί στο 42′ είχε κάνει το 2-1.

Στο 56′ ο Μπέργκε είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα, αλλά έστω και με παίκτη λιγότερο, η Μπέρνλι είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στο 71′ με τον Φόστερ.

Η Βίλα, πίεζε για να μην χάσει το τρίποντο και στο 89′ με πέναλτι του Ντάγκλας Λουίς, είχε διαμορφώσει το τελικό 3-2. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι ισόβαθμη στην κορυφή με τη Λίβερπουλ με 42 βαθμούς.

Γουλβς – Έβερτον 3-0

Σε… υγιή περίπατο διαμορφώθηκε το ματς Γουλβς – Έβερτον στο Μολινό. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 25′ είχαν ανοίξει το σκορ με τον Κίλμαν.

Στο 53′ ο Κούνια είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Ντάουσον στο 61′ είχε διαμορφώσει το τελικό 3-0. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους ανεβασμένους «λύκους».

Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 3-1

Μόλις στο 2′ η Μπρέντφορντ είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ με τον Λιούις-Πότερ. Η συνέχεια του ημιχρόνου ωστόσο, δεν ήταν καλή για τις «μέλισσες».

Μπορεί οι φάσεις να ήταν ίσες, ωστόσο με γκολ του Ολίσε στο 14′ και του Έζε στο 39′, η Κρίσταλ Πάλας είχε καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη τελικά με 3-1, χάρις σε γκολ του Ολίσε στο 58′.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό