16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνετες προκρίσεις για Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ στο Australian Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open μετά την απέλαση του Τζόκοβιτς, προκρίθηκε άνετα στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Ρώσος, No. 2 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, επικράτησε με 6-1, 6-4, 7-6(3) του Ελβετού, Χένρι Λαακσόνεν (Νο 91 στον κόσμο).

Στον επόμενο γύρο, ο νικητής του τελευταίου US Open, θα αντιμετωπίσει ή τον -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλό και αγαπημένο του κοινού στην Μελβούρνη, Νικ Κύργιο (Νο 115) ή τον Βρετανό Λίαμ Μπρόαντι (Νο 128).

«Ηθελα να νικήσω το τρίτο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι θα περιμένω για το tie break. Και αυτό λειτούργησε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Ρώσος τενίστας λίγο μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: «Θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρυσι, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Καλό ξεκίνημα και για τον Αντρέι Ρούμπλεφ στη Μελβούρνη. Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.6 στον κόσμο, επικράτησε του Τζιανλούκα Μάγκερ από την Ιταλία με 6-3, 6-2, 6-2 και θα περιμένει στον δεύτερο γύρο τον Μπεράνκις.

Από την πλευρά του, ο Ρουντ, No.8 στον κόσμο απέσυρε τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Τέλος, το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο πήρε και ο Γιάνικ Σίνερ, Νο.10 στον κόσμο, που μετά το 6-4, 7-5, 6-1 επί του Ζοάο Σόουζα θα περιμένει Στιβ Τζόνσον ή Τζόρνταν Τόμπσον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό