22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Άνδρας έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο… court του Wimbledon []

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κορυφαίο τουρνουά του Wimbledon, έχει ξεκινήσει ήδη τους αγώνες του στην Αγγλία, και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, τραβάει όλα τα… βλέμματα μιας και είναι το αρχαιότερα τουρνουά στο τένις, και πάντα διακρίνεται για την μεγάλη ανταγωνιστικότητά του.

Την Ελλάδα φυσικά, αντιπροσώπευαν οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να παίρνουν μέρος.

Ο Στέφανος, γνώρισε τον αποκλεισμό ωστόσο από την αναμέτρηση του κόντρα στον Ρουσουβουόρι και αποχαιρέτησε το μονό μόλις στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Εκείνος και ο αδερφός του Πέτρος, ωστόσο, αναμετρούνταν στο διπλό στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα γνωρίζοντας την ήττα  από τους Mάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρέας Μολτένι, με τους Αργεντινούς να επικρατούν με 7-6(3), 6-3.

Η Μαρία Σάκκαρη από την άλλη, συνεχίζει στο Wimbledon και αναμένεται να ψάξει την μεγάλη νίκη για να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τέταρτο γύρο σε Grand Slam, η ίδια θα πρέπει να περάσει το μεγάλο εμπόδιο της Έμα Ραντουκάνου, η οποία θα της βάλει… δύσκολα.

Στο κοινό ωστόσο, η χαρά που επικρατεί παρακολουθώντας ένα από τα δημοφιλέστερα τουρνουά είναι μεγάλη, και μάλιστα κάποιοι το έδειξαν και με το παραπάνω. 

Ένας άνδρας στις κερκίδες του γηπέδου, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με εκείνη να μένει άναυδη και να μην μπορεί να το πιστέψει. Δείτε το απίθανο βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό