19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άναψε σαν λαμπάδα διαμέρισμα στη Βενιζέλου- Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

23.27 Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά  που ξέσπασε στο διαμέρισμα 3ου ορόφου στην Βενιζέλου, ενώ παραμένει εκκενωμένη πολυκατοικία όπου ξέσπασε η φωτιά όπως και η διπλανή της. Tο διαμέρισμα φέρεται να  έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

 

22:50 Εντολή εκκένωσης και σε δεύτερη, διπλανή, πολυκατοικία. Σπεύδει η Αστυνομία καθώς η Πυροσβεστική ζήτησε την συνδρομή της για την απομάκρυνση των ενοίκων. 

Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από διαμέρισμα του 3ου ορόφου, καίει πλέον στον 1ο και τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

22:45 Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε αρχικά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Βενιζέλου και στη συνέχεια πήρε μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής.στην εκκλησία. Η φωτιά εκδηλώθηκε την ώρα που οι κάτοικοι του διαμερίσματος είχαν πάει στην εκκλησία για την Ανάσταση.

22:20 Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στην οδό Βενιζέλου της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η φωτιά που ξεκίνησε από ένα διαμέρισμα έχει επεκταθεί. Μέσα στο κτίριο υπήρχαν άνθρωποι.

Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση από Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Η γειτονιά είναι ανάστατη και ο δρόμος παραμένει κλειστός. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό