20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άλλη μια νίκη για τον Verstappen

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φετινό Γκραν Πρι του Μονακό επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την φήμη του ως το πιο δύσκολο και απρόβλεπτο ανάμεσα σε όλους τους αγώνες του προγράμματος της Formula 1.
Η βροχή που άρχισε να πέφτει 25 γύρους πριν τον τερματισμό ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα και έφερε πολλές ανακατατάξεις, έστω και αν δεν υπήρξαν τρανταχτά ατυχήματα και εγκαταλείψεις.
Αυτό πάντως που δεν επηρέασε ούτε η βροχή στο Μονακό ήταν τον κυρίαρχο του αγώνα. Ο Max Verstappen πήρε άλλη μια σχετικά εύκολη νίκη, την δεύτερή του σε αυτόν τον αγώνα, καθώς δεν απειλήθηκε από πουθενά και σε κανένα σημείο η κυριαρχία του.
Ακόμα και στην βροχή ο Ολλανδός και η σωστή τακτική της ομάδας του είχαν τις σωστές απαντήσεις, φέρνοντας μία ακόμα επικράτηση, την τέταρτη για φέτος, σε μία χρονιά που δείχνει ανίκητος.
Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο γερόλυκος Alonso ο οποίος μετά την εξαιρετική επίδοση στις κατατακτήριες, κατάφερε να βρεθεί και στον αγώνα στην δεύτερη θέση, σε μια χρονιά που ο Ισπανός θυμάται τα παλιά και εντυπωσιάζει. Μάλιστα αυτό είναι το πέμπτο podium για φέτος και μάλιστα στο ψηλότερο -μέχρι στιγμής- σκαλί.
Στην τρίτη θέση ο Esteban Ocon με την Alpine σε ένα εξαιρετικό διήμερο για τον ίδιο και την ομάδα του, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του Οδηγού του Αγώνα.
Πίσω του οι δύο Mercedes, με Hamilton και Russel, που κατάφεραν να κερδίσουν θέσεις και να δείξουν καλά σημάδια από το μονοθέσιο για τους αγώνες που ακολουθούν. Ο Hamilton μάλιστα πήρε και τους βαθμούς από τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.
Την δεκάδα έκλεισαν οι Charles Leclerc με Ferrari, Pierre Gasly με Alpine, Carlos Sainz, με Ferrari, Lando Norris με McLaren και Oscar Piastri με McLaren.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό