22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλιμος: «Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο σε αθλητικό πολυχώρο – Στα 175.000 η λεία των ληστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Στόχος ένοπλης ληστείας έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/07) οι εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου αναψυχής «Alma Club» στον Άλιμο, με τους μασκοφόρους εισβολείς να «σηκώνουν» το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε μέσα 175.000 ευρώ! 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notia.gr, περίπου στις 5 τα ξημερώματα τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου αναψυχής στην οδό Μεγάλης του Γένους Σχολής. Αρχικά χτύπησαν τον φύλακα στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν, δένοντας τα πόδια του με καλώδια.

Ακολούθως κατευθύνθηκαν στα γραφεία των εγκαταστάσεων και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν 175.000 ευρώ. Φεύγοντας εξάλλου, προκάλεσαν φθορές σε δύο κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Οι τέσσερις ένοπλοι επιβιβάστηκαν σε όχημα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Ήδη μάλιστα εξετάζεται το οπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν στους δρόμους γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με σκοπό να συλλεχθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό