24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Άκυρο» του Σαββίδη σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον Ιβάν Σαββίδη να αρνείται να πουλήσει τον νεαρό σταρ τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε αποδεκτή πρόταση της Μπενφίκα η οποία έφτανε τα 20 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

Το ποντάρισμα του ΠΑΟΚ στον «Ντέλια»

Στις αρχές του Ιουνίου, η Σάλτμσπουργκ είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, όμως ο ίδιος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Παρά τα 17.5 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό 17.5% μεταπώλησης, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» δεν συγκινήθηκαν και ο Σαββίδης μετά από επικοινωνία που είχε με τον 21χρονο, τον έπεισε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Έχοντας φτάσει στις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Μπενφίκα από το… πουθενά, πήγε να σοκάρει την αγορά και να αποκτήσει τον «Ντέλια». Οι Πορτογάλοι φαίνεται πως κατέθεσαν μία πρόταση που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 10%.

🚨 PAOK recusa uma proposta do Benfica por Giannis Konstantelias de 20 milhões de euros + 10% de uma futura venda, avança o jornalista @choria80.Na última temporada, o médio ofensivo de 21 anos fez 14 golos e 8 assistências em 55 jogos pelo emblema grego. pic.twitter.com/zGw0EUEYZI

— Diário de Transferências (@DTransferencias) September 2, 2024

Παρά την υψηλή πρόταση, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν για μία ακόμη φορά κάθετος και δεν μπήκε καν σε συζητήσεις με την πορτογαλική ομάδα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το «διαμάντι» του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν στο ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα… εκτοξευτεί μετά από αυτή τη σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό