22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άκου τον κινητήρα της Ferrari να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά στο μονοθέσιο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα, στις 17:00 ώρα Ιταλίας, η Ferrari έβαλε για πρώτη φορά μπροστά την ολοκαίνουρια μονάδα ισχύος, που θα τοποθετήσει φέτος στο σασί της F1-75, με το power unit να “ζωντανεύει” στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Maranello. Το εν λόγω power unit θα τοποθετηθεί και στα μονοθέσια της Haas, όσο και της Alfa Romeo.

Στην επίβλεψη των διαδικασιών ήταν ο διευθυντής της ομάδας, Mattia Binotto, και μόνο ένας μικρός αριθμός βασικού προσωπικού, λόγω των μέτρων που ισχύουν σχετικά με την Co-19. Το υπόλοιπο προσωπικό παρακολουθούσε μέσω υπολογιστών και οθονών στα διάφορα τμήματα. Για περίπου 30 δευτερόλεπτα, ο ήχος του power unit 066/7 ακουγόταν στο γκαράζ της ομάδας όπου συναρμολογείται το νέο μονοθέσιο.
Η F1-75 είναι το 68ο μονοθέσιο που θα φέρει το λογότυπο της Ferrari και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων, με τον αριθμό 75 να αναφέρεται στην 75στή επέτειο που γιορτάζει η εταιρεία φέτος. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 12 Μαρτίου του 1947 στο Μαρανέλο, όταν ο Enzo Ferrari έβαλε για πρώτη φορά μπροστά τον κινητήρα της 125S.
Η Ferrari έχει υψηλούς στόχους για την επερχόμενη σεζόν, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το νέο βιβλίο των κανονισμών. Το οδηγικό δίδυμο της Scuderia παραμένει απαράλλαχτο, με τον Mattia Binotto να έχει ξεκαθαρίσει πως οι Charles Leclerc και ο Carlos Sainz θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν “από την ίδια θέση” και θα είναι ελεύθεροι να μάχονται στη πίστα.1Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό