22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άκου τον ιδιοκτήτη να μιλά για την 1.000 ίππων restomod Mustang του 1965, και κόστους 1 εκατ. δολαρίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Timeless Kustoms στην SEMA του 2016 είχε παρουσιάσει αυτήν την Mustang του 1965. Το εντυπωσιακό αυτό restomod ονομάζεται Vicious, με την εταιρία να έχει αφαιρέσει την εργοστασιακή οροφή, να έχει τοποθετήσει μια νέα, νέο bodykit, με το σασί να είναι ειδική δημιουργία της Art Morrison, με τις Ridetech Triple ρυθμιζόμενες αναρτήσεις να προέρχονται από μια Corvette.

Στο παραπάνω θα ακούσεις τον Shawn Davis της εταιρίας Autotopia, να μιλά για την διαδικασία της μετατροπής του αυτοκινήτου, καθώς χρειάστηκαν πάνω από 10.000 ώρες για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.
Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 5,1-λίτρων V8 κινητήρας της Ford Performance που φορά διπλά Precision Turbo και ένας κομπρέσορας της Magnuson TVS. Αποδίδει περισσότερα από 1.000 άλογα και συνδυάζεται με ένα σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Οι ζάντες είναι 19″, με τις μπροστά να φορούν ελαστικά διαστάσεων 305/30 και τις πίσω 355/30. Το αυτοκίνητο φρενάρει με carbon κεραμικούς δίσκους 394 mm, με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω. Το εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες επενδύσεις, ψηφιακός πίνακας οργάνων και τριάκτινο τιμόνι της Sparco με τεράστια paddles.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό