28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Άκουγα το “πλατς” από τα χτυπήματα στο παιδί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σειρά από περιγραφές που προκαλούν αποτροπιασμό για το μαρτύριο που ζούσε η 3χρονη με τη μητέρα της και τον 23χρονο σύντροφό της, έρχονται στο φως, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, κάτοικος της περιοχής φέρεται να ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι άκουγε φωνές και στη συνέχεια έναν χαρακτηριστικό ήχο «από το πλατς που κάνει το χέρι του πάνω στο σώμα του παιδιού».

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα ακουγόταν να φωνάζει «σταμάτα», προφανώς απευθυνόμενη στο σύντροφό της.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο άτομα, με την 21χρονη μητέρα να αφήνεται ελεύθερη, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας και τον

H μητέρα του παιδιού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση για εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ ο Παλαιστίνιος σύντροφός της κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Και στους δύο έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις.

Την ίδια στιγμή ο παππούς του παιδιού και πατέρας της μητέρας, ξέσπασε στα δικαστήρια κατά της πρώην πεθεράς του και γιαγιάς της κόρης του καθώς θεωρεί ότι άφησε την κόρη του να είναι με τον Παλαιστίνιο στο σπίτι της μαζί με το παιδί.

Ο δικηγόρος του 23χρονου ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είναι αρνείται ότι έχει χτυπήσει το 3χρονο κορίτσι και υποστηρίζει ότι το παιδί γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας στο σοβατεπί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό