Θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου.
Υλικά: Για τη ζύμη300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική1 κ.γ. αλάτι5 γρ. μαγιά ξηρή1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ180 γρ. γάλα, 3,5%ηλιέλαιο, για το άλειμμα της ζύμης και της λαδόκολλας300 γρ. νερό, για τον ατμομάγειραΓια την πανσέτα1 κιλό πανσέτα1 κ.σ. ελαιόλαδο100 γρ. κρασί λευκόαλάτιπιπέρισκόρδο, 1 κεφάλι80 γρ. σάλτσα hoisinΓια τη σάλτσα80 γρ. μαγιονέζα1 κ.σ. γλυκόξινη σάλτσα1/2 κ.σ. σάλτσα σόγιας1 κ.γ. σησαμέλαιοΓια τη σύνθεση1/2 αγγούρι, κομμένο σε στικς1/4 ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα του1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές φέτες1 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com