20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο τους για το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022, 12:00

 

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγους περίπου μήνες ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Με την έλευση της νέας χρονιάς μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ  έκαναν την πρώτη τους βόλτα για το 2022 μαζί με τον γιο τους, Αχιλλέα, την οποία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!.

Την Κυριακή 2/1, ο Άκης Πετρετζίκης πραγματοποίησε έναν περίπατο με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον 6 μηνών καρπό του έρωτά τους. Ο φακός του περιοδικού τους απαθανάτισε έξω από το εστιατόριο που διατηρεί ο πετυχημένος σεφ στην Αγία Παρασκευή.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήπιαν τον καφέ τους και στη συνέχεια αποχώρησαν από το μαγαζί γύρω στις 3 το μεσημέρι. Ο αγαπημένος σεφ δε χάνει ευκαιρία να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. «Η πατρότητα τον έχει γλυκάνει ακόμα περισσότερο» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο ΟΚ!. «Λατρεύει την οικογένειά του, είναι πολύ ευτυχισμένος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό