23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άδεια σε οκτώ ΚΑΕ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσης αδειοδότηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το νέο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσαν Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπρόσθετες καθυστερήσεις για τις ΚΑΕ που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή ελλείψεις με τους φακέλους τους.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Προμηθέας, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Ιωνικός πήραν την άδεια, ενώ δόθηκε παράταση στις τέσσερις ΚΑΕ που είχαν εκκρεμότητες στους φακέλους τους (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλων Πατρών), προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αργότερα το απόγευμα, η ΑΕΚ δήλωσε με ανακοίνωση ότι συμμετείχε με επιφύλαξη στο Δ.Σ., ενώ, όπως αναφέρει η Ένωση,θα διορθωθεί άμεσα η απόφαση της Επιτροπής, ενώ αποφασίστηκε η αδειοδότησή της.

Η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση της ΑΕK ΒC ανακοινώνει, ότι:

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία (8-4), έπειτα από πολύωρη σύσκεψη την ακύρωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης, έπειτα από σχετική εισήγηση της ΑΕK ΒC.

Εκτάκτως σήμερα κληθήκαμε σε τηλεδιάσκεψη κατόπιν αιτήματος τεσσάρων (4) ΚΑΕ, προκειμένου να καλυφθεί νομικό κενό, αφού με τη χθεσινή απόφαση τέθηκε «εν αμφιβόλω» η αδειοδότηση όλων των ομάδων και η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ BC συμμετείχε με επιφύλαξη στη σημερινή διαδικασία, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε, όπως της παραχωρηθεί αδειοδότηση, αφού προβεί η Επιτροπή σε άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασής της ως προς τα κατατεθέντα δικαιολογητικά του πλήρους φακέλου μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό