18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με την Ασημίνα στην 3η σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτός θα είναι ο ανατρεπτικός ρόλος της Ασημίνας στην τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Οι συγκλονιστικές εξελίξεις θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Απίστευτες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, στα επεισόδια της τρίτης σεζόν. Στη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, μεταφερόμαστε χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας. Η έναρξη θα έχει ένα μικρό χρονικό άλμα, θα είναι παραμονές του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, όλοι οι ήρωες θα ταχτούν υπέρ ή κατά της δικτατορίας. Για ένα πρόσωπο, όμως, δεν περιμένει κανείς τη δράση που θα έχει.

Μια νέα… άγρια μέλισσα μπαίνει στην Αντίσταση και θα βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ασημίνα, η οποία μέχρι τώρα δεν είχε εκδηλωθεί με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης, θα προχωρήσει σε ακραίες δράσεις κατά της δικτατορίας.

Μισεί τον φασισμό και θα δούμε ότι θα βάλει και τη ζωή της σε κίνδυνο. Το πώς θα μπει στην αντιστασιακή οργάνωση, ποιες ενέργειες θα κάνει και τι θα προκύψει μέσα από αυτό, θα το δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Στο μεταξύ, τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες δίνουν και παίρνουν. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Caller και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιώργος Σουξές δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός.

Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ. Αν αληθεύει το σπόιλερ για τις Άγριες Μέλισσες, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι.

Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω. Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”.

Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος», δήλωσε ο Γιώργος Σουξές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό