12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον Γ’ Κύκλο, ο Κουκουράκης με μαγιό στην πισίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα γοητευτικά αγόρια της σειράς απολαμβάνουν τις βουτιές τους πριν την έναρξη του νέου κύκλου.

Η ανυπομονησία γίνεται όλο και μεγαλύτερη καθώς περνάει ο καιρός. Τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν ήδη γυριστεί και μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να αρχίσει ο πολυαναμενόμενος Γ’ Κύκλος που θα φέρει τη δικτατορία στο Διαφάνι.

Μέχρι τότε, υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος ώστε οι ηθοποιοί της σειράς να απολαύσουν τα μπάνια τους και να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο πριν επιδοθούν και αφιερωθούν στη νέα σεζόν. Ο Γιάννης Κουκουράκης φαίνεται πως έχει επιλέξει αυτήν την κατεύθυνση και την τιμάει και με το παραπάνω. Και τον ακολούθησαν και οι συνάδελφοι και φίλοι του, Γιώργος Γεροντιδάκης και Νίκος Λεκάκης.

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης
Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κουκουράκης στην πισίνα

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό στη σειρά, ο Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Μελέτη Ζώητο και ο Λεκάκης που υποδύεται τον Άγγελο Φαναριώτη φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τη βουτιά τους στην πισίνα. Όπως μπορείς να φανταστείς, τα σχόλια από τις fans δεν έλλειψαν και άρχισαν να αποθεώνουν τους ηθοποιούς.

Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη
Η καριέρα του Κουκουράκη

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει τελειώσει το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, όμως, μετά την αποφοίτησή του, αποφάσισε να αφιερωθεί στην υποκριτική. Έδωσε, λοιπόν, εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και πέτυχε.

Πρώτη φορά, εμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος» (2005). Έπειτα, άρχισαν οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις (σ.σ. «Μωβ-Ροζ», «Σε είδα», «Χαρά Αγνοείται»).

Φυσικά, η μεγάλη του αναγνώριση ήρθε με τον ρόλο του Αλέξη Γριβάκη στο Μπρούσκο και, αργότερα, στις Άγριες Μέλισσες, όπου μέχρι σήμερα υποδύεται τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια των fans στη νέα φωτογραφία των πρωταγωνιστών στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό