19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία της Δρόσως με την μητέρα της και το troll στο Instagram (photo)

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοιάζουν πάρα πολύ, δεν συμφωνείς;

Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν κι επίσημα τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, και κάθε μέρα μέσα από το Instagram, εμφανίζεται κι ένα καινούργιο story από τους πρωταγωνιστές της σειράς!

Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή της τηλεοπτικής Βιολέτας (aka Θεοφανία Παπαθωμά) η οποία επέστρεψε στο καφενείο της στο Διαφάνι ενώ story ανέβασε και η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται τη Δρόσω, με τη σημερινή (29/7/21) φωτογραφία της να γίνεται viral στο Instagram.

Ντύθηκε στα μαύρα η Παπαθωμά για το πρώτο γύρισμα ως Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες (photo)
H φωτογραφία με την «μητέρα» της έγινε viral

Τι ανέβασε λοιπόν η Δανάη Μιχαλάκη κι έγινε αμέσως viral; Αν είσαι fan των Άγριων Μελισσών, τότε θα ξέρεις πως η Εριέττα Μανούρη υποδύθηκε σε μερικά επεισόδια τη Βαλεντίνη, τη μητέρα των τριών κοριτσιών (Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω).

Αν έχεις διαβάσει και το βιβλίο θα ξέρεις την ιστορία της με τον Γιώργη και τον Μιλτιάδη, αλλά και τον τρόπο που πέθανε. Η Βαλεντίνη εμφανίστηκε σε ελάχιστες σκηνές όμως είναι τόσο όμορφο κορίτσι που δύσκολα μπορείς να την ξεχάσεις. Οι fans της σειράς λοιπόν έφτιαξαν ένα κολάζ φωτογραφιών μαμάς και κόρης (στη σειρά πάντα), θέλοντας να δείξουν πόσο μοιάζουν τα δύο κορίτσια μεταξύ τους.

«Ούτε παραγγελία να σας είχαν για μάνα και κόρη», γράφει το caption του story, με τη Δανάη να τρολάρει τη στιγμή κάνοντας repost και σχολιάζοντας στην τηλεοπτική μαμά της: «Το τούτο σου πήρα».

Πάντως, η παραγωγή έκανε πολύ καλή επιλογή και σύνδεση ανάμεσα στα δύο κορίτσια!

Τα γυρίσματα και οι φωτογραφίες από τα backstage

Στο μεταξύ το κανάλι έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα backstage.

Αν πατήσεις αυτό το link μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πάντως υπάρχει μια έντονη ανυπομονησία για τον νέο κύκλο, και το τι περιμένει τους πρωταγωνιστές της σειράς στο 1967.

Στη gallery παρακάτω μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες Δρόσως (Δ. Μιχαλάκη) και Βαλεντίνης (Ε. Μανούρη).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό