21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη για τον Δούκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας, με τη βοήθεια του Ακύλα και της Αντιγόνης, αθωώνεται στο δικαστήριο προκαλώντας την οργή όλων.

Η παρουσία της Αντιγόνης προκαλεί την έκρηξη της Μυρσίνης, η οποία της δίνει τελεσίγραφο για να φύγει από τη ζωή τους.

Ο Ακύλας αλλά και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βοηθήσουν τον Δούκα στο δικαστήριο. Ο καθένας βέβαια, ενδιαφέρεται για εκείνον, για τους δικούς του λόγους. Ωστόσο, οι καταθέσεις που καίνε τονΔούκα στριμώχνουν τον δικηγόρο του και όλα μοιάζουν χαμένα για τον άλλοτε κραταιό άρχοντα του Διαφανίου.

Όμως, η εμφάνιση της Αντιγόνης στο δικαστήριο, όπως θα δούμε, ανατρέπει τα πάντα. Η Αντιγόνη, η οποία είναι φίλη της Μυρσίνης, έπειτα από συνεννόηση με την ίδια και τον Ακύλα, καταθέτει πως τη βραδιά του φόνου του Θέμελη ο Δούκας βρισκόταν μαζί της. Η Αντιγόνη δίνει άλλοθι στον Δούκα, ο οποίος έπειτα από αυτό ελπίζει στην αθώωση του. Όπως και γίνεται. Λίγες μέρες μετά, το δικαστήριο ανακοινώνει την απόφαση του, ενώ στη δικαστική αίθουσα, εκτός από τη Δόμνα και τα παιδιά των Σεβαστών, βρίσκονται και οι αδελφές Σταμίρη.

Όλοι, όμως, μένουν εμβρόντητοι από την απόφαση. Ο Δούκας ακόμη μία φορά αθωώνεται και δεν θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του. Η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί την οργή όλων. Ο Ακύλας πανηγυρίζει για τη νίκη του και κάνει σχέδια για το μέλλον έχοντας στο πλευρό του τον Δούκα. Μάλιστα, με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου άμεσα. Ωστόσο, η παρουσία της Αντιγόνης στη ζωή της οικογένειας Σεβαστού προμηνύει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η Αντιγόνη με την πρόφαση πως θέλει να κάνει ένα αφιέρωμα στην καπνοβιομηχανία του Δούκα, βρίσκεται συνεχώς κοντά του.

Ωστόσο, φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειας του απ’ όσο δείχνει. Η ίδια αποκαλύπτει στον Σεβαστό ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Αντιγόνη επίσης δεν σταματά να δείχνει στον Δούκα το ενδιαφέρον της για εκείνον, ενώ προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί του. Φυσικά, οι κινήσεις της γίνονται γρήγορα αντιληπτές από τη Μυρσίνη, η οποία βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της μια ερωτική αντίζηλο. Για πρώτη φορά μία άλλη γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Δούκα και η Μυρσίνη έχει μία έκρηξη ζήλιας προσπαθώντας με κάθε τρόπο να οδηγήσει την Αντιγόνη στην – απόφαση να εξαφανιστεί από τη ζωή τους. Μάλιστα, η ίδια δίνει τελεσίγραφο στη γυναίκα για να μην ενοχλήσει ξανά τον άντρα της και την οικογένεια τους. Ωστόσο, ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του, καθώς η Αντιγόνη του μιλάει με αινίγματα αφήνοντας του πολλά ερωτήματα…

:MYTV

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό