12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριες μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγριες μέλισσες: Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο γάμος τους ήταν σχεδόν έτοιμος να τιναχτεί στον αέρα, όμως η αγάπη της Δρόσως και του Κωνσταντή δεν θα μπορούσε να νικηθεί τόσο εύκολα.

Τα ξεπέρασαν όλα και φουλ ερωτευμένοι παντρεύτηκαν! Το φινάλε της σειράς θα βρει το αγαπημένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Στον πρώτο κύκλο, η Δρόσω ήταν η όμορφη κοπέλα του χωριού και ο Κωνσταντής ήταν αθεράπευτος γυναικάς, ίσως παρασυρόμενος από την αλήτικη ζωή που είχε επιλέξει τότε να κάνει, θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του, του Σέργιου.

Είχε δείξει πως η Δρόσω του άρεσε, αλλά όχι για μόνιμη σχέση του. Από την άλλη, εκείνη είχε ερωτευτεί τον Νικηφόρο και παρασυρόμενη από το πάθος της κοιμάται μαζί του όπου αποκτούν μαζί τον Σέργιο. Μετά από αυτό, η Δρόσω αποφασίζει να δώσει τον γιο της στην Ασημίνα και εκείνη να πάει στην Αθήνα.

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει τη Δρόσω να είναι τραγουδίστρια στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα και να ακολουθεί μια άσωτη ζωή, κόντρα στη μέχρι τότε ζωή της. Ο Κωνσταντής, ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν είχε αρχίσει να δείχνει τα πρώτα δείγματα πως έχει σκοπό να αλλάξει χαρακτήρα και να γίνει καλό παιδί με ήθος και αρχές.

Οταν τη συναντάει τυχαία στη «Χαβάη» και ανακαλύπτει τα μυστικό της, την ερωτεύεται βαθιά και αληθινά και αποφασίζει να τη σώσει! Και τα καταφέρνει. Και εκείνη βλέπει τον καλό του χαρακτήρα και επιλέγει να είναι μαζί του.

Όμως η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου, θα φέρει τον χωρισμό τους. Στις αρχές της τρίτης σεζόν, Δρόσω και Κωνσταντής είναι χωρισμένοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τον άλλον. Ο Σεβαστός έχει γίνει αλκοολικός και μάλιστα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, ενώ η Σταμίρη προσπαθεί να ξεχαστεί με το να δουλεύει στην Ουρανία.

Ολος ο περίγυρος όμως γνωρίζει πως ο ένας καίγεται για τον άλλον. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντή ξεφεύγει. Αυτή τη φορά η Δρόσω είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει. Και το καταφέρνει και είναι ξανά μαζί.

Οχι ότι μέχρι και το φινάλε της σειράς δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καβγάδες, που μάλιστα τους οδήγησαν ακόμα και στο να αναβάλουν τον γάμο τους, αλλά, όπως προαναφέραμε, στο τέλος η αγάπη τους νίκησε τα πάντα και το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε.

Αφού γίνει ο γάμος τους και αφού δείτε και τους θανάτους του Δούκα και της Μυρσίνης, του Μελέτη, του Ακύλα και του Ζάχου, η σειρά θα κάνει μια μετάβαση έξι χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στο 1974.

Η χούντα θα έχει πέσει, η Ελλάδα θα έχει ξανά Δημοκρατία και το Διαφάνι θα συνεχίσει να είναι χωριό και κανένα αεροδρόμιο δεν θα απειλεί να το διαλύσει. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι και θα είναι τρισευτυχισμένοι.

Ο μικρός Σέργιος θα έχει μάθει όλη την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα, αλλά παρ’ όλα αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει για εκείνον, θα συνεχίσει να θεωρεί και να αγαπάει την Ασημίνα σαν μητέρα του και η Δρόσω για εκείνον θα είναι η αγαπημένη του θεία, όπως βέβαια και η Ελένη.

: TV24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό