14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Έκπληξη! Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε on air τον γάμο του μέσα από το Happy Day

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Αυτή κι είναι έκπληξη! Πρωταγωνιστής της σειράς ανακοίνωσε τον γάμο του μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος ενωμοτάρχης του Διαφανίου μίλησε για την προσωπική του ζωή στην κάμερα της εκπομπής ενώ δεν δίστασε να πει στον «αέρα» την ημερομηνία που θα ήθελε να γίνει ο γάμος του με την αγαπημένη του, αν κι εκείνη πει το «ναι».

«Η σύντροφος μου, Νικόλ είναι η γυναίκα που περίμενα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, με αγαπάει πολύ, την αγαπάω και εγώ πολύ και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά. Το ενδεχόμενο του γάμου είναι η αλήθεια πως δεν το σκεφτόμουν. Εάν και εκείνη θα το ήθελε, ναι, θα το κάναμε», είπε και αποδέχτηκε την πρόκληση της δημοσιογράφου να κάνει μια πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα.

«Νομίζω ότι 27 Αυγούστου του 2022 είναι μια καλή ημέρα. Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή»!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς, είπε:

«Αυτό που ξέρω για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα. Στη θέση του Δούκα στο Διαφάνι έρχεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είναι ένας ήρωας που, ενώ φαίνεται πολύ ευγενής και δοτικός προς εμάς, στην πραγματικότητα είναι ίσως και πιο σκληρός από τον Δούκα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό