26.8 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Άγρια κόντρα Αγαπηδάκη – Ηλιόπουλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μου κατέστρεψε τη ζωή» – «Κάνατε καριέρα ως τρολ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, επ’ αφορμή της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Το έντονο φραστικό επεισόδιο άρχισε όταν η Ειρήνη Αγαπηδάκη τον κατηγόρησε για «σπέκουλα» με φόντο τις αναφορές του για την απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου, επειδή, όπως υποστήριξε, απουσίαζε το πλωτό ασθενοφόρο. 

Τότε, ο Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε την αναπληρώτρια υπουργό ως «τρολ» και την κατηγόρησε ότι με αυτόν τον τρόπο «έκανε καριέρα». Μάλιστα, αρνήθηκε να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, παρά το σχετικό αίτημα του προεδρεύοντα Βασίλη Βιλιάρδου.

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ απ΄ τα Lidl!», ανέφερε o Νάσος Ηλιόπουλος και αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας, δίχως η υπουργός να έχει δευτερολογήσει.

Ανταπαντώντας, η Ειρήνη Αγαπηδάκη κατηγόρησε τον – απόντα – βουλευτή για εργαλειοποίηση ενός θλιβερού περιστατικού για να κάνει αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας «δεν ανέχομαι επειδή οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ανήκουν στη ΝΔ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και να με αποκαλεί “τρολ”. “Τρολ” είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από κουκούλες», όπως είπε, προσθέτοντας πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ της κατέστρεψε τη ζωή, επειδή είχε το θάρρος της γνώμης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό