27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Άγρια» επεισόδια υπό καταρρακτώδη βροχή ανάμεσα στους οπαδούς λίγο πριν το Τουρκία – Γεωργία

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν την έναρξη του Τουρκία – Γεωργία, και ενώ ήδη οι Fan Zones παρέμειναν κλειστές λόγω της καταρρακτώδους βροχής και των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι φίλαθλοι της Τουρκίας και της Γεωργίας, ήρθαν σε «άγρια» σύρραξη με την Αστυνομία να παρεμβαίνει για να προλάβει τα… χειρότερα.

Reuters

reuters

Οι εικόνες από το γήπεδο της Γερμανίας είναι πραγματικά απίστευτες, από την μια οι άνθρωποι του γηπέδου, προσπαθούσαν να μαζέψουν τα νερά και τις πλημμύρες με σκούπες και ότι άλλο μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, και παράλληλα οι οπαδοί ερχόντουσαν σε σύρραξη στις κερκίδες με την Αστυνομία να προσπαθεί να τους χωρίσει, μετά από αλλεπάλληλες, προσπάθειες.

reuters

Η Τουρκία αγωνίζεται κόντρα στη Γεωργία στις 19:00 στο Ντόρτμουντ, αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές, με τους ουρανούς να έχουν κυριολεκτικά… ανοίξει και τους οπαδούς που δεν βρίσκονται ακόμη εντός γηπέδου να προσπαθούν να βρουν κάποιο μέρος για να καλυφθούν. 

reuters

Η αναμέτρηση ωστόσο ξεκίνησε κανονικά καθώς είχαν προηγηθεί οι τεράστιες προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου για να απομακρυνθούν τα νερά.

reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό