33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στο Βερολίνο- Σοβαρά 1 τραυματίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Βερολίνο, οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four της Euroleague.

Οι αρχές στη Γερμανία μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά, σημεία της πόλης με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Ένα από τα σημεία ήταν έξω από τον σιδηδροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ.

Περίπου 60 Έλληνες οπαδοί ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.

Το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανέφερε ότι συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε δώδεκα άτομα, με τα εννέα να φέρουν ελαφρά τραύματα.

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα 2 με βαριά και 9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της πυροσβεστικής.

Nach einer körperlichen Auseinandersetzung zwischen mehreren Personen am S-Bhf. #Prenzlauer_Allee versorgten wir insgesamt 12 Personen, davon:🔴 1 P. mit lebensgefährlichen Verletzungen🟡 2 P. mit schweren und 🟢 9 P. mit leichten Verletzungen. Im Einsatz waren 44 Kräfte. pic.twitter.com/jFUCwkSVqj

— Berliner Feuerwehr (@Berliner_Fw) May 25, 2024

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό