25.9 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Άγρια δολοφονία στο Λας Βέγκας: Βετεράνος του στρατού στραγγάλισε εκδιδόμενη

Ειδήσεις Ελλάδα

Φρίκη προκαλεί η άγρια δολοφονία μιας 30χρονης εκδιδόμενης στο Λας Βέγκας από τα χέρια ενός βετεράνου του στρατού, ο οποίος τη στραγγάλισε.

Όπως μεταδίδει η DailyMail, η δολοφονία της Λαρίσα Γκαρσία, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού αξίας 2.000 δολαρίων με τον 35χρονο Τζέισον Κένταλ.

Το κανάλι 8NewsNow μετέδωσε πως όλα συνέβησαν, κατά τον 35χρονο, όταν η 30χρονη του ζήτησε περισσότερα χρήματα και τότε εκείνος «έσπασε». Κατά την ίδια πηγή, «ο Κένταλ την χτύπησε στο πρόσωπο, στη συνέχεια της έσφιγγε τον λαιμό για δέκα λεπτά και τελικά έκανε σεξ μαζί της. Αφού μετά της έδωσε ναρκωτικά, έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο συναντήθηκαν και κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών».

Όταν, όμως, η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν ανίχνευσαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό της αλλά αντίθετα υποπτεύτηκαν ξυλοδαρμό βάσει των τραυμάτων που έφερε.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα διαπίστωσαν από κάμερες ασφαλείας ότι ο Κένταλ συνάντησε την Γκαρσία στην είσοδο του ξενοδοχείου το απόγευμα της 12ης Ιουνίου ενώ μια ώρα αργότερα καταγράφηκε να αναχωρεί μόνος του.

Click below for more information on the arrest of Jason Kendall in connection to a delayed death homicide investigation that occurred on June 12, 2024, near Flamingo & Valley View. pic.twitter.com/4joAT1brV2

— LVMPD (@LVMPD) June 29, 2024

Οι Αρχές βρήκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει θύτης και θύμα καθώς και ιστορικό περιήγησης του δράστη στο διαδίκτυο να επισκέπτεται την διαφήμιση για την 30χρονη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό