35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Άγρια γυναικοκτονία στην Κύπρο: Μαρτυρία ότι μαχαίρωσε και έριξε τη σύντροφό του από μπαλκόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι συνθήκες θανάτου μιας 41χρονης γυναίκας έχουν μπει στο μικροσκόπιο της κυπριακής αστυνομίας. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Τρεμιθούσα της Πάφου και από τις πρώτες πληροφορίες και τα στοιχεία των Αρχών φαίνεται πως πρόκειται για γυναικοκτονία και μάλιστα με άγριο τρόπο. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Κύπρο όπου διαμένουν εκατοντάδες αλλοδαποί. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Φιλελεύθερου», φαίνεται ότι ένα ζεύγος Βουλγάρων ενοίκων διαμερίσματος τσακώθηκε έντονα – σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων – και ο καυγάς κατέληξε σε τραγωδία: η γυναίκα έχασε τη ζωή της έχοντας δεχθεί τρία τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι.

Ο σύζυγος, υπό συνθήκες που διερευνά η αστυνομία, έχει τραυματισθεί επίσης, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχίες για τη ζωή του. Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή στο έδαφος, έξω από το κτηριακό συγκρότημα, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος και διερευνάται και η πτυχή αυτή, δεδομένου ότι υπήρξε μαρτυρία ότι μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ο φερόμενος ως δράστης έριξε το θύμα από το μπαλκόνι στο έδαφος.

Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει το χώρο και άρχισε τη συλλογή τεκμηρίων, τη λήψη καταθέσεων και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία. Σημειώνεται ότι το ζεύγος έχει δύο παιδιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό