15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Άγρια γη: Ο Άρης δεν μπορεί να συγχωρήσει την Ελπίδα – Αποκλειστικό sneak preview

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγρια γη: Η σχέση της Ρένας (Ε. Ασημακοπούλου) και του Αντώνη (Χ. Στυλιανμού) περνάει κρίση, καθώς εκείνος αμφισβητεί ότι η Ρένα είναι στόχος παρακολούθησης.

Αντίθετα, η Όλγα (Ζ. Δούκα) έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ), που δρα προστατευτικά πλέον για εκείνη. Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), νιώθοντας προδομένος από την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), της ζητάει να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει.

Μια συνάντηση Στέφανου (Π. Σκαρμέας) και Άρη δεν εξομαλύνει την κατάσταση. Ταυτόχρονα, η επέμβαση της Χριστίνας (Σ. Κρούσκα) απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο εκδίκησης του Άρη.

Η επιστροφή του Κωστή (Θ. Μπανούσης) και η βελτίωση της υγείας του, δίνουν μεγάλη χαρά στην Όλγα, όμως παράλληλα, μια νέα απειλή εναντίον της, την κάνει να αμυνθεί δραστικά.

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς). Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα (Α.Μ. Ηλιάδου) αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, όμως ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό