27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άγιος Ερωτας: Χαμός στο twitter με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη νέα φωτογραφία του ως «παπάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγιος Έρωτας: Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη και… αναστατώνει και το twitter με τη νέα φωτογραφία του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στο νέου του ρόλου στη σειρά του Alpha. 

To κοινό ανυπομονεί να ξεκινήσει η σειρά και η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο Alpha με τον Γκοτσόπουλο ως ιερέα προκάλεσε παραλήρημα.

Η υπόθεση

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου).

Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Δείτε τα σχόλια στο twitter

Photo 1/5

Photo 2/5

Photo 3/5

Photo 4/5

Photo 5/5

ΔΕΣ ΤΗ – 5 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό