23.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Άγιος Έρωτας: Η μεγάλη αποκάλυψη και ο έρωτας της Χλόης για τον Νικόλαο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον χωρισμό της η Δανάη Παππά κάνει ένα ακόμη μεγάλο λάθος στον Άγιο Έρωτα. Όπως όμως και η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Αυτό που όλοι περιμένουν από την αρχή στον Άγιο Έρωτα θα συμβεί, αλλά με ενδιάμεσα πολλά εμπόδια, μέχρι να γίνουν το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, η Δανάη Παππά με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, δηλαδή η Χλόη και ο Νικόλαος. Προς το παρόν, έχει ξεκινήσει μία μεγάλη διαμάχη μεταξύ του πατέρα της Παύλου και του Κυριάκου.

Την ίδια στιγμή που ο Νικόλαος κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Και αν συμβεί αυτό, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Η Δανάη Παππά και η Κατερίνα Παπουτσάκη πέφτουν σε λάθη

Ο γάμος της Σοφίας, αδελφής της Χλόης και πρωτότοκης του Μαρκόπουλου και η δολοφονία του ντετέκτιβ, σκιάζουν τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Όμως δίνουν το έναυσμα για όσα δραματικά ακολουθήσουν.

Η Χλόη που έχει χωρίσει από τον Αργύρη, πιέζει διαρκώς τον Νικόλαο να της βρει μία λύση στο αδιέξοδό της, αλλά αυτό που θα τους φέρει πραγματικά κοντά, είναι η στιγμή που ο Αργύρης στα κρυφά, θα επιστρέψει κάποια στιγμή από την Αθήνα. Μεταξύ τους όμως υπάρχουν μόνο προβλήματα και έρχεται το οριστικό τέλος.

Από εκεί και πέρα η Χλόη θα καταλάβει πως τρέφει συναισθήματα για τον καθηγητή Θεολογίας και ιερέα της Στέρνας. Και αυτό τον δυσκολεύει πολύ γιατί η αποστολή του στην πόλη, είναι να βρει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της αδελφής του και όχι να πέσει σε μία τέτοια αμαρτία.

Θα περάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα και με πολλά γεγονότα ενδιάμεσα, μέχρι να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Προς το παρόν οι οικογένειες του Μαρκόπουλου και του Βαρελά, που είναι πλέον συμπέθεροι μετά τον γάμο της Σοφίας και του Χάρη, είναι σε κατάσταση πανικού. Η Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη) ζηλεύει τον Παύλο και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί μία βραδιά πίνοντας και δείχνοντας τα αισθήματά της για εκείνον. Είχε προηγηθεί μία διένεξή τους, καθώς ο Μαρκόπουλος την είχε στήσει σε ένα ραντεβού.

Είναι πλέον θέμα χρόνου για την Ταμίλλα Κουλίεβα ως Θάλεια Μαρκοπούλου να καταλάβει πως η ερωμένη του συζύγου της, είναι η καλύτερή της φίλη.

https://www.instagram.com/p/C__T1GroYf0/

Ο αδίστακτος πλέον Παύλος, κρύβεται όμως και πίσω από μία δολοπλοκία που αφορά στον Κυριάκο καθώς βάζει τους ανθρώπους του, να κάψουν το ξενοδοχείο του. Ο Κυριάκος είναι νονός της Χλόης και η πρώτη μεγάλη αγάπη της Θάλειας. Μοιάζει να είναι τελικά ο μόνος σοβαρός αντίπαλος του Παύλου στη συνέχεια. Αυτό φυσικά ευνοεί τον Νικόλαο, στο να καταλάβει τι έχει συμβεί στο παρελθόν και που εμπλέκεται η αδελφή του και η εγκυμοσύνη της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό