26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Άγιος Έρωτας: Έρχεται η τελική σύγκρουση Παπουτσάκη – Κουλίεβα για τη μεγάλη προδοσία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κάποτε αθώα Ματίνα Μανταρινάκη, έχει μετατραπεί ως ρόλος στην κρυφή εχθρό του Νικόλαου, στον Άγιο Έρωτα. 

Πόσο καιρό μπορεί να μένει ένα μυστικό κρυφό από όλους; Σε μία σειρά και για μία ολόκληρη σεζόν, αλλά στον Άγιο Έρωτα, η αποκάλυψη θα γίνει γρηγορότερα. Τίτλοι τέλους θα πέσουν σε μία δυνατή φιλία, ρήξη και μεγάλη κόντρα θα υπάρξει, καθώς η απατημένη σύζυγος Θάλεια, θα ανακαλύψει πως η ερωμένη του συζύγου της, ήταν η καλύτερη της φίλη Χριστίνα.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας Νικόλαος έχει ήδη προδοθεί από την σκληρή Καραντωνάκη, που κάποτε υπήρξε η αθώα και αφελής Ματίνα Μανταρινάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Χλόη αναγκάζεται να υποχωρήσει στη θέληση του πατέρα της

Λίγο φορτική έχει γίνει πλέον η Χλόη στον Νικόλαο και οι φανς του Άγιου Έρωτα, έχουν αντιληφθεί πως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, περνά δύσκολα.

Θα αργήσει ακόμη να αναπτύξει δυνατά συναισθήματα για εκείνη, μέχρι να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς.

Και εκείνη προσπαθεί να βρει κάποιον σύμμαχο με όσα περνάει. Είμαστε ακόμη στο πρώτο στάδιο του ρόλου της Δανάης Παππά, ο οποίος σε λίγο καιρό θα αλλάξει ριζικά. Όπως βέβαια θα συμβεί και στην περίπτωση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Ο οποίος συνεχίζει να ερευνά ποιος από τους Μαρκόπουλο – Παυλίδη – Βαρελά, μπορεί να είναι εκείνος που αποπλάνησε την αδελφή του.

Ριζικά έχει αλλάξει και η Καλλιρόη Μυριαγκού, που τόσα χρόνια και λόγω επαναλήψεων του «Κωνσταντίνου και Ελένης» παραμένει η αγαπημένη Ματίνα Μανταρινάκη του κοινού. Τώρα πια όμως είναι η σκληρή γυμνασιάρχης Καραντωνάκη, που έχει γίνει η σκιά του Νικόλαου για να ανακαλύψει τι κρύβει, με εντολή του πατέρα της Χλόης. Πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει στο μέλλον, είναι το πλέον σίγουρο. Viral έχει γίνει και το μόνιμο πράσινο ταγέρ της.

Μαθηματικά πλέον οδεύουμε σε σημαντικές εξελίξεις και πλέον μας μένουν λίγα επεισόδια μέχρι να γίνει και η τελική ρήξη μεταξύ της Θάλειας και της Χριστίνας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη καταβάλλει κάθε προσπάθεια να πείσει την Ταμίλλα Κουλίεβα πως δεν την απατά ο σύζυγός της, αλλά η Χλόη θα ακούσει μία συνομιλία του πατέρα της και στη συνέχεια οι υποψίες θα επιβεβαιωθούν.

Ενώ τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της απιστίας και ο ίδιος ο ντετέκτιβ Θεοδώρου που γνωρίζει τα πάντα έχει δολοφονηθεί, θα τους δει η ίδια. Ήταν άλλωστε και το μόνο που θα την έπειθε για τη σκληρή αλήθεια. Το παράδοξο είναι πως στο σημερινό επεισόδιο, θα τη δεις να εξομολογείται στον Νικόλαο, για τις τρελές της υποψίες πως ο άντρας της, την απατά.

Όλα αυτά γίνονται βέβαια για να σκιαγραφηθεί στο πρώτο μέρος της σειράς, όλο το προφίλ του Παύλου Μαρκόπουλου. Ο οποίος κάποια στιγμή θα ζητήσει από τον Νικόλαο να πείσει την κόρη του να δεχθεί να μπει σε οικοτροφείο.

https://www.instagram.com/p/C_z0NRKo062/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό