28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Άγιαξ Αμπντελχάκ Νούρι: Λύθηκε το συμβόλαιό του – 15.000.000 ζητά η οικογένεια [pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγιαξ Αμπντελχάκ Νούρι: O παίκτης είναι σε κώμα από το 2017.

Άγιαξ Αμπντελχάκ Νούρι: Πριν μερικές μέρες μια αισιόδοξη νότα δόθηκε στην άσχημη ιστορία του 20χρονου ποδοσφαιριστή του Άγιαξ Αμπντελχάκ Νουρί,με την απόφαση της ομάδας να λύσει επιτέλους το συμβόλαιο του και να προσφέρει σαν αποζημίωση στην οικογένειά του πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ήταν 8 Ιουλίου του 2017 όταν ο Αμπντελχάκ Νούρι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια φιλικού ματς μεταξύ του Άγιαξ και της Βέρντερ Βρέμης στην Αυστρία. Η καρδιακή ανακοπή που διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί του προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

Μετά από λίγο καιρό ο αδερφός του ενημέρωσε τα media πως ο Νούρι έχει αρχίσει να επικοινωνεί, κουνώντας τα φρύδια του, βλέποντας μπάλα ενώ καμιά φορά καταφέρνει να χαμογελάσει. 

Ο Άγιαξ σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα είναι διατεθειμένος να προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, με την οικογένεια του Μαροκινού όμως να ζητά τα τριπλάσια δηλαδή δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό