35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτογραφία από την Άνδρο και η απάντηση στο σχόλιο της μαμάς του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άγγελος Λάτσιος αγαπάει πολύ την Άνδρο και ήδη σήμανε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με την φωτογραφία του από την πισίνα του Onar.

Η Άνδρος έχει ξεχωριστή σημασία τόσο για την Ελένη Μενεγάκη όσο και για τον Άγγελο Λάτσιο, αφού εκεί είναι ο τόπος καταγωγής του Μάκη Παντζόπουλου αλλά και η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στην οποία εργάζεται κάθε καλοκαιρινή σεζόν και ο 22χρονος γιος της παρουσιάστριας.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από την Άνδρο

Στην Άνδρο λοιπόν, και το Onar είναι ήδη ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου απολαμβάνοντας το ποτό του στην πισίνα και την υπέροχη θέα.

https://www.instagram.com/p/C8HEL5RMM_k/

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να του σχολιάσει, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα που σέβεται τον εαυτό της στα social media, «ποστάροντας» κάποια emoji σε σχήμα καρδιάς.

Ο Άγγελος της απάντησε ενθουσιασμένος «Σε περιμένω!» και είμαστε σίγουροι πως και η παρουσιάστρια περιμένει πώς και πώς να βρεθεί στο αγαπημένο της νησί για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να αποφορτιστεί μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της

Η Ελένη Μενεγάκη, τα social media και τα παιδιά της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι αρκετά ενεργή στα social media και να είναι «φίλη» στο Instagram με τα παιδιά της, ωστόσο αν και όπως έχει πει στην εκπομπή της πολλές φορές θέλει να τους γράψει κάτι πιο 《μαμαδίστικο》στις αναρτήσεις τους, τελικά επιλέγει να βάλει μόνο κάποιο emoji σε σχήμα καρδιάς-όπως έκανε κι αυτήν την φορά- καθώς δεν θέλει να τα φέρει σε δύσκολη θέση.

Η παρουσιάστρια πάντως, έχει αναφερθεί κι άλλη φορά στην επιθυμία των παιδιών της να μένει η ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά οι κόρες της -η Βαλέρια και η Λάουρα- οι οποίες σε αντίθεση με τον μεγάλο τους αδερφό έχουν ιδιωτικά τα προφίλ τους στα social media.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγακη η Λάουρα μπορεί να ενηλικιώθηκε, ωστόσο δεν θέλει καμία επαφή με τα media γι’αυτο και προτιμα να μην φαίνεται το πρόσωπό της σε καμία φωτογραφία με τη μαμά της.

《Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της»! Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο…«παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα.Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε «δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…》είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό