26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Όλα ξεκινούν ξανά τον Φεβρουάριο για την Lancia!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lancia γιορτάζει τα 117α γενέθλια της και επέλεξε αυτή την σημαδιακή ημέρα για να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου που θα σημάνει την αναγέννηση της. Η φωτογραφία αποκαλύπτει το μόνο που θέλει να ξέρουμε προς το παρόν η Lancia και αυτό είναι η συνεργασία της με την Cassina – μία εταιρία που εξειδικεύεται στα πολυτελή έπιπλα. “Μία έκφραση της τελειότητας στο Ιταλικό design” όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η εταιρία, η Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina θα λανσαριστεί στην αγορά ήδη από το ντεμπούτο της ολοκαίνουριας Lancia Ypsilon σε 1906 αριθμημένα και πιστοποιημένα αυτοκίνητα για να εορταστούν έστω και καθυστερημένα, τα 117 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας.
Και δεν είναι τυχαία η επιλογή της Cassina για την πρώτη ειδική έκδοση της νέας Lancia Ypsilon. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, το μοντέλο γίνεται η απόλυτη έκφραση της αίσθησης οικειότητας αλλά και της προσοχής σε κάθε λεπτομέρεια, στα υλικά και τους χώρους με την πρεμιέρα του “tavolino” σε ένα αυτοκίνητο να υπογραμμίζει και να τονίζει το συναίσθημα ότι βρίσκεσαι σπίτι σου, όπου κι αν είσαι με την Lancia Ypsilon. Έτσι, η ιταλική εταιρία επιλέγει σήμερα να μας δείξει για πρώτη φορά το “tavolino” ακόμα και αν σε αυτό το σημείο δεν καταλαβαίνουμε απόλυτα περί τίνος πρόκειται. Η ίδια η εταιρία αναφέρει ότι “ενσωματώνει ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο” χωρίς να αναπτύσσεται περαιτέρω όσον αφορά στην θέση του εντός του οχήματος ή την χρησιμότητα του, αν και κρίνοντας από την τοποθέτηση του στο πρωτότυπο Pu+Ra HPE, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα… τραπεζάκι ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού.

Το ντεμπούτο της νέας Lancia Ypsilon, του πρώτου πραγματικά νέου μοντέλου της εταιρίας εδώ και… πολλά χρόνια είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024 αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Ξέρουμε φυσικά ότι θα χρησιμοποιεί τεχνολογία της Stellantis και ότι θα ενσωματώνει δύο πολύ σημαντικούς ρόλους καθώς θα είναι διαθέσιμο τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και ως ήπια υβριδικό: θα είναι λοιπόν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Lancia και το τελευταίο θερμικό της. Θα είναι επίσης το πρώτο της τριπλέτας των νέων μοντέλων που θα λανσάρει η Lancia τα επόμενα 5 χρόνια καθώς η μάρκα έχει ανακοινώσει ότι την Ypsilon θα ακολουθήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover το 2026 και δύο χρόνια αργότερα, η αναγέννηση της εμβληματικής Delta που θα πάρει τη μορφή ενός συναρπαστικού και ηλεκτρικού φυσικά, hatchback. Υπομονή λοιπόν, τα καλύτερα έρχονται για την πολυαγαπημένη Lancia!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό