27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Χαμ για Γιόκιτς: «Θα τον απαγάγουμε» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάρβιν Χαμ θέλησε να αστειευτεί ενόψει του πρώτου τελικού της Δύσης κόντρα στους Νάγκετς (17/5, 03:30) όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πλάνο του για τον Νίκολα Γιόκιτς.

Η ώρα για τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, έφτασε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/5) οι Νάγκετς θα υποδεχθούν τους Λέικερς για το Game 1 και φυσικά τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους δύο σούπερ σταρ των ομάδων, τον Νίκολα Γιόκιτς για το Ντένβερ και τον Λεμπρόν Τζέιμς για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Ντάρβιν Χαμ έδωσε μια άκρως απολαυστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για το πλάνο προκειμένου να περιορίσει την δράση του Σέρβου σέντερ: «Θα προσπαθήσουμε να τον πιάσουμε όταν βγαίνει από το σπίτι του για να τον απαγάγουμε» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Λέικερς, ο οποίος συνέχισε:

«Εντάξει όλοι γνωρίζουν το πόσο σπουδαίος είναι. Και πρέπει να ανακατέψουμε κάπως το πλάνο. Οπότε έχουμε στο μυαλό μας να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς παίκτες πάνω του, οι οποίοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να τον περιορίσουν.»

Ο Νίκολα Γιόκιτς πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις στα play-offs έχοντας κατά μέσο όρο 30.7 πόντους, 12.8 ριμπάουντ και 9.7 ασίστ, σουτάροντας με 54% εντός παιδιάς και 47% στα τρίποντα. Αντίστοιχα στα τέσσερα ματς με τους Λέικερς και τη διάρκεια της φετινής regular season μέτρησε 23.3 πόντους, 12.3 ριμπάουντ και 9.8 τελικές πάσες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό