23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπάρχει μία πολύ απλή εξήγηση στο δώρο που έκανε η Ναταλία στον Παπακαλιάτη & που κακώς σχολιάστηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποθέωση της Καβογιάννη, η θυσία στην προσωπική ζωή, ο δεύτερος κύκλος του Maestro και το γατάκι με το όνομα Κλέλια που δέχθηκε ως δώρο ο Χριστόφορος. 

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πραγματοποιώντας -επιτέλους- την πολυαναμενόμενη συνέντευξη με την αγαπημένη του Ναταλία Γερμανού.

Πριν δούμε όμως τα highlights από την όμορφη κουβέντα, ας «πιάσουμε» το highlight από το τέλος. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού, η οικοδέσποινα του «Καλύτερα» εκτός από την καθιερωμένη κούπα και ένα δίσκο των Pink Floyd τού έκανε δώρο μία αξιολάτρευτη γατούλα που φέρει μάλιστα το όνομα, Κλέλια. Ο δημιουργός του Maestro, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκινήθηκε με την κίνηση της Ναταλίας.

Όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή, ο Χριστόφορος έχασε πρόσφατα τη γάτα του και για το λόγο αυτό η ομάδα της εκπομπής προέβη σε αυτή την πράξη αγάπης.

Κάποια από τα σχόλια στο Twitter

Αρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν άβολο το σκηνικό, είπαν πως θα έπρεπε να ενημερώσουν τον Χριστόφορο πριν προβούν σε μια τέτοια πράξη ενώ κάποιοι άλλοι έβαλαν ασπίδα το πρόγραμμα του Χριστόφορου τονίζοντας πως δεν θα έχει τον χρόνο με τόσα ταξίδια να ανταποκριθεί. Ενδεικτικά:

Πώς θα συνεχιστεί ο Maestro στον δεύτερο κύκλο και γιατί θα αργήσουμε να μάθουμε τη συνέχειά του;

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε εχθρούς και φαντάσματα και πως δεν έχουν όλα τα θέματα στη ζωή αρνητικό πρόσημο. Για παράδειγμα, ο Χριστόφορος είναι φιλόζωος, είχε και πριν γάτα, ήταν έτσι και αλλιώς ένας υπεύθυνος άνθρωπος. Βήτα, ο Παπακαλιάτης δεν ένιωσε άβολα, συγκινήθηκε. Τρίτον, η Ναταλία είναι επίσης φιλόζωη και δεν θα έκανε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση κανέναν εμπλεκόμενο. Τέλος, η Ναταλία είναι ξαδέλφη του Χριστόφορου οπότε εδώ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Όσα αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέντευξή του στη Ναταλία

Ο δημιουργός του Maestro στην αρχή της κουβέντας αναφέρθηκε στον χρόνο που έγραψε τη σειρά που ταξίδεψε Netflix αλλά και ποιους ηθοποιούς είχε ήδη στο μυαλό του.

«Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους».

Αναφορικά με το τι εύχεται όταν δημιουργεί αλλά και τις ανησυχίες του, είπε:

«Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς».

Σε σημείο της συνέντευξης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Μαρία Καβογιάννη την οποία γνωρίζει από την εποχή του σίριαλ Ντόλτσε Βίτα και την οποία εκτιμάει βαθύτατα.

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το “πάμε” μεταμορφώνεται».

No caption needed: Ένας βασικός λόγος που η Μαρία Καβογιάννη είναι ηθοποιάρα

Σχετικά με την εξέλιξή του όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε:

«Ήθελα αυτή τη φορά να είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι οι δημιουργοί είναι και να ακολουθούμε την εποχή και να θέτουμε τα ερωτήματά μας».

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά της ηλικίας των πρωταγωνιστών και ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν τόνισε:

«Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους».

Σε άλλο σημείο της όμορφης κουβέντας παραδέχτηκε ότι η προσωπική του ζωή πήγε πίσω λόγω της δουλειάς του αλλά ένιωθε, εντάξει.

«Αισθανόμουν τόσο πλήρης, που δεν έψαξα κάτι διαφορετικό. Ασυζητητί το να έχεις έναν άνθρωπο πλάι σου είναι ιερό και σημαντικό».

Όσο για το αν πήραν τα μυαλά του αέρα λόγω Netflix;

«Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα γι΄αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό