27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα τραγουδάκι θέλησε να απαντήσει ο καλλιτέχνης στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση

Με ένα τραγουδάκι που εμπνεύστηκε, θέλησε ο Λάκης Λαζόπουλος να σατιρίσει σε podcast του τον τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να περάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά παράλληλα να μην χάσει τους βουλευτές, οι οποίοι διαφωνούν με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, στάθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να περάσει τους όρους «γονέας Α» και «γονέας Β», αλλά προτιμά να κρατήσει τα κλασικά «μαμά» και «μπαμπάς», με τον παρουσιαστή να αφιερώνει ένα τραγούδι για το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο είχε μέσα την ατάκα «τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο».

«Σε αυτή την κανονικότητα, προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ότι αφού δε θα υπάρχει γονέας Α και γονέας Β στα ομόφυλα ζευγάρια, θα συνεχίσουν να λένε τα παιδιά “μαμά” και “μπαμπά”… Και το βλέπω το τραγουδάκι αν υπήρχε επιθεώρηση: “Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο, τη γιαγιά τη λένε Νίνα, τον παππού μου Ασημίνα. Ο προπάππους μου η Λόλα και η προγιαγιά η Βιόλα”. Μνήσθητι μου κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό