26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Την Δευτέρα (22/01) στην Ελλάδα ο Μπακασέτας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μεταγραφικά νέα στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει… φωτιά τις τελευταίες ώρες και μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, ως αντί-Μπρινιόλι, οι «πράσινοι» αναμένουν απλώς την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και θα γίνει παίκτης του εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με την Τραμπζονσπόρ να λαμβάνει περίπου 1.2 εκατ. ευρώ.

Ο Μπακασέτας αναμένεται πως θα έρθει στην Ελλάδα την Δευτέρα (22/01), καθώς θέλει πρώτα να αγωνιστεί για μία τελευταία φορά με την ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας το 2022, στο ντέρμπι απέναντι στη Γαλατασαράι (21/01, 18:00), ώστε να αποχαιρετήσει και τον κόσμο.

Παράλληλα, μετά και τα σχόλια του Φατίχ Τερίμ για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, σε δηλώσεις προέβη και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας στην οποία ανήκει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Μπακασέτας αμείβεται με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Του κάναμε μια νέα πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκε. Αυτή ήταν η δεύτερη πρόταση. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που ήταν πολύ χρήσιμος στην εποχή του. Θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα. Είναι κάποιος που αγαπά πολύ την Τραπεζούντα . Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, αλλά ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού με την οικογένειά του. Δεν είναι από εδώ, ίσως έχει άλλα σχέδια. Δεν τα γνωρίζουμε αυτά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό