12.7 C
Athens
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Ψυχραιμία ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ήδη περίεργη κατάσταση που βιώνουμε αυτό που σίγουρα δεν χρειαζόμαστε είναι αφορμές οι οποίες θα πυροδοτήσουν εντάσεις, μιας και όλοι μας αυτή τη στιγμή είμαστε συναισθηματικά πιεσμένοι.

Σε αυτό όμως δεν συμφωνεί καθόλου ο Άρης ο οποίος ψάχνει συνήθως αφορμές για να εκτονώσει την ενέργεια του. Και αυτή τη φορά θα την βρει ξαφνικά αφού θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου στις 07/04 με τον κυβερνήτη του Υδροχόου τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (5ο 22’), οι δύο αυτοί πλανήτες είχαν ξανασυναντηθεί από αυτές τις θέσεις (ο Άρης στον  Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ταύρο) το καλοκαίρι του 2018.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται η κατάσταση σίγουρα μυρίζει μπαρούτι αφού το μείγμα που δημιουργούν είναι εκρηκτικό, συνήθως δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις και ακραία χτυπήματα, είναι υπεύθυνη για επιθετικές ή ακραίες συμπεριφορές, ανατρεπτικές ή ουρανοκατέβατες καταστάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτω από αυτή την όψη δεν πρεσβεύει η λογική.Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που θέλετε αυτές τις ημέρες είναι να κάνετε την επανάσταση σας και να δείξετε ότι δεν μπαίνετε σε καλούπια. Και για άλλη μια φορά θα μπείτε μπροστά να ανοίξετε το δρόμο,  όχι μόνο για εσάς αλλά και για όλους όσους θεωρείτε πιο ευάλωτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οτιδήποτε σας βγάζει από το πρόγραμμα σας δεν σας αρέσει, πόσο μάλλον τώρα που νιώθετε ότι η έννοια της σταθερότητας έχει χαθεί από τη ζωή σας. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η κατάσταση να σας γεμίζει εκνευρισμό, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα θυμού και ακραίες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα φορτισμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι υπερκινητικοί Δίδυμοι. Το γεγονός ότι είστε περιορισμένοι και δεν μπορείτε να κινηθείτε όπως ακριβώς θέλετε σας φορτίζει συναισθηματικά με αποτέλεσμα να σας οδηγήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη εγκλωβισμός είναι αυτή που μπορεί να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που νιώθετε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονώσετε όσο γίνεται πιο ήπια την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας.

ΛΕΩΝ                                                                                                                                                

Με πεδίο μάχης μοιάζουν οι προσωπικές σας σχέσεις αυτή τη χρονική περίοδο. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να εκτονώσετε τον θυμό σας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο θυμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν επιστροφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Το γεγονός ότι έχετε βγει από την ρουτίνα σας θα είναι η αιτία που θα μπορεί να σας οδηγήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού, γι’ αυτό προσοχή!!!

ΖΥΓΟΣ

Τρόπους να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργειά σας ψάχνετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Μια λύση είναι να αλλάξετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, ενώ η άλλη είναι να εκτονωθείτε μέσω της γυμναστικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργειά σας πρέπει να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό γιατί η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού προς τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ                                                                                                         

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δώσετε άμεσα λύσεις ή ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα ελέγξετε μπορεί να σας οδηγήσει στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρόπους να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας ψάχνετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για να τραβήξετε την προσοχή θα πρέπει να γίνετε προκλητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη… έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση που βιώνετε μέσα σας αυτή τη στιγμή εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί η ανάγκη σας για δράση σκοντάφτει στους περιορισμούς των άλλων. Το αποτέλεσμα να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ

Με ηφαίστειο το οποίο είναι έτοιμο να εκραγεί μοιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η λύση για να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες είναι να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε σιγά – σιγά την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό