27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Σχέδιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να διακοπεί ο αγώνας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε μέσω στόρι του στο Instagram και ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR την δέουσα συμπεριφορά, ώστε να μην διακοπεί το επερχόμενο ντέρμπι της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό (22/01, 20:15).

«Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ειδικότερα τώρα που έγινε και η κλήρωση των διαιτητών και μπήκε η Τσαρούχα είναι, -γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη- να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας, λόγω των ανθρώπων που κάθεστε στα court side.

Θα παρακαλέσω, λοιπόν, κι εσάς να είστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και διαφορά 12 πόντων από το ΣΕΦ. Θα είναι κρίμα από τον Θεό, να έρθει ο οποιοδήποτε, τώρα μην λέμε ονόματα, όλοι καταλαβαίνουμε, να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα κοροϊδιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση, για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν».

Υπενθυμίζεται πως πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση, προηγούνται δύο κρίσιμα ματς για αμφότερους στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ την Πέμπτη (18/01, 21:15), σε ένα must-win ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρασκευή (19/01, 21:15) την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας και μόλις μία νίκη πίσω από την 6η Μακάμπι (έχει 11 έναντι 12), τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι 4οι με 13 νίκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό