26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Συγκρότησαν ΚΟ οι 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Χαρίτση

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι 11 βουλευτές, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν απόψε στην οδό Σουλτάνη στα Εξάρχεια. Πρόκειται για μια καθοριστική συνάντηση καθώς οι «11» προχώρησαν στη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφάσισαν σήμερα οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

Πρόεδρος ΚΟ Αλέξης ΧαρίτσηςΚοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος ΗλιόπουλοςΓραμματέας ΚΟ Πέτη Πέρκα

Η επίσημη ανακοίνωση μαζί με το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων που στο πλαίσιο και της συζήτησης του προϋπολογισμού θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

«Βολές» Τσακαλώτου σε Σκέρτσο: Θα ήταν καλύτερα προετοιμασμένος αν είχε φοιτήσει στη Σχολή Χόγκουαρτς

Ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος έριξε «βολές» στον Άκη Σκέρτσο με αφορμή τη συνομιλία που είχε ο υπουργός Επικρατείας με τον Π. Νικολαΐδη. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έγραψε: «Επανέρχομαι στο μεγάλο θέμα της σύνδεσης της μείωσης των φόρων με την αύξηση των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων, μιας σύνδεσης που πιο συχνά συζητιέται πάρα παρατηρείται στην πράξη. Παρακολουθώ την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στον Α. Σκέρτσο και τον Π. Νικολαΐδη, στο Linkedin, όπου ο τελευταίος ρωτάει τον πρώτο αν έχει διαθέσιμα στοιχεία για τη σύνδεση αυτή και ο πρώτος αδυνατεί να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο. Μάλλον ο κ. Σκέρτσος θα ήταν καλύτερα προετοιμασμένος να συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση, αν αντί να έχει σπουδάσει Πολιτικό Μάνατζμεντ, είχε φοιτήσει στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό