25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στον Βόλο ο Ολυμπιακός, με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, η οποία ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και θα περατωθεί αύριο (4/12).

Οι τρεις εκ των τεσσάρων πρωτοπόρων έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις και μόνο ο Ολυμπιακός ταξίδεψε, στον Βόλο, για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα στο Πανθεσσαλικό, που θα ξεκινήσει στις 16:30.

Στα παιχνίδια της Κυριακής (3/12), το κλίμα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι πολύ βαρύ μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ και, όπως διαφαίνεται, μη αναστρέψιμο.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί νίκησαν τον Πανσερραϊκό μεσοβδόμαδα αλλά χρειάζονται κι άλλους βαθμούς για να νιώσουν ασφάλεια.

Ο Παναθηναϊκός, επίσης ηττημένος (3-2) στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (19:30) με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά το 0-2 στο «Βικελίδης».

Οι Κρητικοί αγνοούν εδώ και πέντε αγωνιστικές τη νίκη (0-3-2), με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μην αισθάνεται και πολύ καλά στη θέση του.

Στο Περιστέρι, τέλος, ο Ατρόμητος περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:30), με τους γηπεδούχους να συμπληρώνουν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι με τον Ίλιτς στον πάγκο και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να αναζητά τη δεύτερη νίκη στη σεζόν, μετά από εκείνη στην πρεμιέρα με την Κηφισιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό