26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στις 24 Μαΐου το νέο GT της Aston Martin

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aston Martin που πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω του προέδρου της, Lawrence Stroll, ότι θα είναι πολύ δραστήρια τους επόμενους 24 μήνες επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας δηλώνοντας ότι στις 24 Μαΐου θα παρουσιάσει το νέο Grand Tourer της, τον διάδοχο της επιτυχημένης DB11.

Όπως δείχνουν οι σκοτεινές εικόνες, το μοντέλο θα είναι σχεδιαστικά μία εξέλιξη της DB11 διατηρώντας τις αναλογίες και σε μεγάλο βαθμό, τις γραμμές του πανίσχυρου GT με τις όποιες αλλαγές να εστιάζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος. Μπροστά για παράδειγμα, παρατηρούμε τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και το πιο… βαθιά σμιλευμένο καπό ενώ κάτι ανάλογο υποθέτουμε πως συμβαίνει και πίσω αν και δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε ακόμα. Οι πιο σημαντικές αλλαγές όμως θα εντοπίζονται στην καμπίνα, όπου το νέο μοντέλο της Aston Martin θα προσφέρει ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που δεν έχει σχέση με το προηγούμενο. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα, η αγγλική μάρκα χρησιμοποιούσε τεχνολογία της Mercedes-Benz – συγκεκριμένα, τεχνολογία η οποία βάσει συμφωνίας έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια σε μοντέλα των Γερμανών για να βρει τον δρόμο της σε αυτά της Aston Martin. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Stroll το 2022, αυτό είναι ανεπίτρεπτο για ένα όχημα με αρχική τιμή της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων και με το νέο μοντέλο η… παραφωνία θα διορθωθεί.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε από το νέο μοντέλο να συνεχίσει να προσφέρει την επιλογή ανάμεσα στον twin-turbo V8 με τον επίσης twin-turbo, V12, αμφότεροι βελτιωμένοι στην καλύτερη και χρονικά, πιο πρόσφατη εκδοχή τους ενώ περιμένουμε άλματα προς τα εμπρός και σε τομείς όπως η ποιότητα κύλισης, η άνεση και το NVH (Noise, Vibration, Harshness). Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε για να μοιραστούμε σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό