14 C
Athens
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Σε δημοπρασία 2010 iPad με υπογραφή του Jobs & iPhone του 2007

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οίκος δημοπρασιών RR Auction συνεχίζει να προσφέρει σπάνια προϊόντα που αφορούν στην Apple και γίνονται περιζήτητα από τους απανταχού συλλέκτες. Μετά τη δεύτερη επιταγή που γράφτηκε ποτέ από την Apple και υπογράφηκε από τους Steve Jobs, Steve Wozniak και Ronald Wayne, και έναν υπολογιστή Apple-1 υπογεγραμμένο από τον Wozniak, τώρα έρχεται ένα iPad υπογεγραμμένο από τον Jobs και ένα original iPhone από το 2007.

Ο Χαβανέζος οδοντίατρος Frank H. Sayre είναι ο ιδιοκτήτης του υπογεγραμμένου iPad που βγαίνει σε δημοπρασία. Δέχτηκε τον Jobs για επείγουσα οδοντιατρική θεραπεία το 2010 στο νησί και εκείνη την εποχή, ο οδοντίατρος δεν χρέωνε τους εκτός πόλης για επείγον ραντεβού. Ο Jobs ήθελε να πληρώσει και με τα πολλά συμφώνησε να στείλει ένα υπογεγραμμένο iPad σε δημοπρασία για ένα ίδρυμα που σχετιζόταν με τον οδοντίατρο.

Μετά από αρκετούς μήνες, ο Jobs δεν είχε επιστρέψει στο οδοντιατρείο και δεν είχε στείλει το iPad. Έτσι, ο οδοντίατρος έστειλε μια επιταγή στο γραφείο του Jobs για να αγοράσει το iPad για τη δημοπρασία. Σύντομα, έλαβε την επιταγή από την προσωπική βοηθό του Jobs, LaNita Burkhead, μαζί με το υπογεγραμμένο iPad.και μια επιστολή που εξηγούσε ότι ο Jobs ήθελε ο οδοντίατρος να έχει το iPad σε δημοπρασία δωρεάν. Αλλά πώς κατέληξε στον ίδιο;

“Στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου αποφασίσαμε να πάρουμε τους 3 κορυφαίους πλειοδότες στη σιωπηλή δημοπρασία και να τους βάλουμε αντιμέτωπους σε μια ζωντανή δημοπρασία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Προσπαθούσα να προσφέρω το ποσό και ήμουν ένας από αυτούς τους κορυφαίους 3. Κατά τη διάρκεια του live στη δημοπρασία ένας από τους πλειοδότες αποχώρησε και ήταν μόνο ένας άλλος τύπος και εγώ και, πάλι, προσπαθούσα να ανεβάσω το ποσό. Κάποιος από το κοινό φώναξε, “Έλα, αφήστε τον γιατρό να το έχει” και ο άλλος έφυγε και κατέληξε σε μένα”.

Εκτός από το iPad, ο νικητής θα λάβει το αρχικό κουτί, το power brick, το καλώδιο USB με το περίφημο βύσμα 30 ακίδων και ένα εργαλείο SIM. Η προσφορά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου και μετά από 10 προσφορές, η υψηλότερη ανέρχεται σε 11.794 $. Η επόμενη προσφορά θα είναι 12.974 $.

Άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την Apple είναι μια επιταγή από την Apple Computer Company ύψους 33,92 $ που έγινε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Graphics West, υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs. Η προσφορά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου και η τρέχουσα υψηλή προσφορά είναι 18.868 $. Η επιταγή εκτιμάται ότι θα λάβει μια κερδοφόρα προσφορά άνω των 25.000 $.

Προχωρώντας στα iPhone, η Apple εγκατέλειψε την έκδοση των 4 GB όταν οι καταναλωτές συνειδητοποίησαν ότι με μόλις 100 $ επιπλέον, μπορούσαν να αγοράσουν το τηλέφωνο με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο. Δεδομένου ότι το μοντέλο των 4 GB διακόπηκε λίγο περισσότερο από δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του, αυτές οι μη σφραγισμένες μονάδες είναι πράγματι σπάνιες. Το Άγιο Δισκοπότηρο των iPhone. Η τρέχουσα προσφορά για ένα τέτοιο iPhone είναι 16.106 $ που σημαίνει ότι είτε ο τύπος που πλήρωσε 158.644 $ τον Ιούλιο υπερπλήρωσε είτε μια απίστευτη συμφωνία μας κοιτάζει κατάματα. Η δημοπρασία λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ένα άλλο σφραγισμένο iPhone του 2007 δημοπρατείται από την RR, αν και αυτό το μοντέλο είναι μια παραλλαγή 8 GB με 13 εικονίδια στην οθόνη που υποδεικνύουν ότι ήταν από μεταγενέστερη παραγωγή. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει συσκευασία δώρου που προέρχεται από την Apple. Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου εξηγεί πώς το παρέλαβε:

“Στις αρχές του 2008, ειδοποιήθηκα από έναν διανομέα ότι μου απονεμήθηκε ένα Apple iPhone για την απόδοση πωλήσεων εκτυπωτών ευρείας μορφής Canon. Τον Φεβρουάριο του 2008, η Apple μου έστειλε ένα πρωτότυπο μοντέλο iPhone 8 GB απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Ήμουν ευγνώμων για το δώρο αλλά ήμουν τύπος των Windows και της Motorola Razr, οπότε πήρα το κουτί και το φύλαξα σε μια ντουλάπα. Το είχα ξεχάσει εδώ και καιρό, αλλά το 2018 καθάριζα την ντουλάπα και παρατήρησα ότι το κουτί με το iPhone ήταν ακόμα εκεί .”

Η τρέχουσα υψηλή προσφορά είναι 10.000 $ (υπάρχει μόνο 1 προσφορά) και η επόμενη προσφορά θα είναι 11.000 $. Η υποβολή προσφορών λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό