26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πόσα θα δαπανήσει ο Ολυμπιακός για Κάρμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δανεισμός του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών καθώς ρεπορτάζ από πορτογαλικά μέσα υποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία με τα τυπικά μόνο να απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal.

Με δημοσίευμα από την πορτογαλική ιστοσελίδα O’ Jogo έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες που αφορούν το δανεισμό του πορτογάλου στόπερ από την Πόρτο στον Ολυμπιακό, ο οποίος το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (17/01) αναμένεται να έχει φτάσει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα η ίδια πηγή γράφει πως οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να δώσουν στον πορτογαλικό σύλλογο 400 χιλιάδες ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του 24χρονου. Στο συμβόλαιό του υπάρχει προαιρετική οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα καλύψουν εξ ολοκλήρου και τους μισθούς του.

Τη φετινή σεζόν ο Κάρμο έχει αγωνιστεί 12 φορές με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις με την τελευταία, όμως, να σημειώνεται στις 12 Νοεμβρίου. Έκτοτε, ο μεγαλόσωμος αμυντικός (1,96 μ.) υποβιβάστηκε στη Β΄ ομάδα των «δράκων» λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπράγκα όπου συνάντησε τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ κάτω από τις οδηγίες του οποίου «έβγαλε μάτια» στη Liga Portugal με 38 συμμετοχές και 1 γκολ. Μη μπορώντας να αγνοήσει το ταλέντο του, η Πόρτο δαπάνησε 20 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό