25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Προσέφερε συμβόλαιο στον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται ότι θέλει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, έχοντας τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του. Προφανώς οι «πράσινοι» έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Ολυμπιακό για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την ενίσχυσή τους στην άμυνα με τον Ακαϊντίν, αλλά και το «κλείσιμο» της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, οι «πράσινοι»  θέλουν να ενισχυθούν και στη θέση του τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Μπρινιόλι. 

Ο κύριος υποψήφιος είναι ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπέτσια. Ο Πολωνός πορτιέρο, μοιάζει η ιδανική λύση για το «τριφύλλι» και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με τον έμπειρο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο οποίος αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία με τη Σπέτσια, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Στόχος του Παναθηναϊκού να φτάσει την κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και σε πρώτη φάση να περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, μιας και δεν κατάφεραν να τερματίσουν στις πρώτες 3 θέσεις του ομίλου τους στο Europa League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό