26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πανιώνιος και Ηρακλής αναμετριούνται για το τελευταίο εισιτήριο για την Α1

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεγάλος τελικός για την άνοδο για την Basket League ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ηρακλή (19/05, 16:00) θα μεταδοθεί από την συχνότητα του Action 24. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά χρόνια να βρεθούν στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα να πέσουν… κορμιά για αυτό το τελευταίο εισιτήριο. 

Το πρωτάθλημα της Elite League, αλλά και συνάμα και την άνοδο, την κατέλαβε ο Μίλωνας αφού επικράτησε με 79-87 τον Πανιώνιο στα Άνω Λιόσια. Οι «κυανέρυθροι», έχουν να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία εδώ και 4 χρόνια και την σεζόν 2019-20, όπου υποβιβάστηκαν για την δεύτερη την τάξει κατηγορία, ενώ ο Ηρακλής θέλει να επιστρέψει σχεδόν… αμέσως, καθώς βρίσκεται μόνο 2 έτη στην Α2. 

Παράλληλα, ο ο Ηρακλής επικράτησε δύσκολα τον Ερμή Σχηματαρίου με 80-73 και απέχει μόνο μία νίκη από την Α1. Ο «γηραιός», έχοντας υπεροχή στα ριμπάουντ, αλλά και στο ζωγραφιστό, «κλείδωσε» τον αντίπαλό του και έκανε πιο εύκολο το έργο του για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κόντρα στον σκληρό και «πεινασμένο» Πανιώνιο. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα-καμίνι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, κάτι που έκαναν και στον ημιτελικό.

Όμως, πανικό στο γήπεδο θα κάνουν και οι φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι είναι έτοιμοι… για όλα και να δώσουν και την «τελευταία» τους πνοή για την μεγάλη άνοδο στην Α1 έπειτα από 4 χρόνια. 

Το μόνο σίγουρο για αυτή την αναμέτρηση είναι πως θα μας αφήσει μεγάλη συγκίνηση μέχρι το τέλος και πως θα αφήσει… άφωνους των φίλων του Ηρακλή και Πανιωνίου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό