26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Μάριο Χεζόνια θέλει να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Λορέντζο Μπράουν

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROLEAGUE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
18.05.2024 | 18:52

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Να παίξει ξανά στην ίδια ομάδα με τον Λορέντζο Μπράουν επιθυμεί ο Μάριο Χεζόνια, όπως έδειξε με μία απάντηση που έδωσε στο Twitter. Ο Κροάτης και ο Αμερικανός είχαν συνεργαστεί στην Ούνικς τη σεζόν 2021/22.

Ένας οπαδός έκανε αναδρομή σε μία συνεργασία του Λορέντζο Μπράουν με τον Μάριο Χεζόνια από τις 9 Δεκεμβρίου του 2021, όταν οι δυο τους αγωνίζονταν τότε στην Ούνικς Καζάν, γράφοντας στο Twitter: “Θέλουμε να δούμε ξανά αυτό το δίδυμο”.

Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο είχε επισυνάψει στην εν λόγω ανάρτηση ο οπαδός, απάντησε “ΝΑΙ” με κεφαλαία γράμματα, δείχνοντας πως επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αμερικανό γκραντ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο φινάλε της σεζόν.

Το όνομα του Μπράουν έχει συνδεθεί από διάφορα ισπανικά δημοσιεύματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Να θυμίσουμε, ωστόσο, πως πληθώρα δημοσιευμάτων έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και για τον Χεζόνια, τον οποίο θέλουν να αποχωρεί από το WiZink Center και να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού AKTOR, όσο και της Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό