35.1 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά με βίντεο στο Instagram: «Δεν έχω να κρύψω και να φοβηθώ τίποτα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανήλθε ο Αντώνης Ρέμος στην υπόθεση της έρευνας από την Οικονομική Εισαγγελία. Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επισημαίνει ότι δεν έχει «τίποτα να κρύψει και να φοβηθεί». 

Ακολουθεί το μήνυμά του διάσημου τραγουδιστή:

Φιλαράκια μου καλησπέρα, λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών, Τα τελευταία εικοσιτετράωρα λοιπόν που αντιμετωπίζω μία Ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και έχω εμπιστοσύνη στις ελεγκτικές αρχές Ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν Για να ξεκαθαριστεί αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα όμως να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω και τον κόσμο γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται. Αρχής γινομένης αυτής που έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα. Και όλες οι υπόλοιπες που έπονται θα γίνουν κανονικά. Νιώθω λοιπόν την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει να βρεθώ μαζί τους.

Από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Και πλέον δεν έχω τίποτα να κρύψω δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στην συναυλίες Ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος Που θα τραγουδήσουμε σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Δε φοβόμαστε τίποτα δεν έχω να κρύψω τίποτα δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα τα πούμε στις συναυλίες».

Η ανακοίνωση

Νωρίτερα σήμερα, ο Αντώνης Ρέμος είχε δημοσιοποιήσει μια δήλωση με την οποία ζήτησε να επισπευσθεί η διαδικασία της έρευνας και να δώσει «τάχιστα» εξηγήσεις ώστε να «αντικρούσει» τις αποδιδόμενες κατηγορίες για τη φοροδιαφυγή που «ποτέ» δεν έχει διαπράξει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του γνωστού τραγουδιστή:

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

»Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου.

»Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους.

»Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιάσυναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου». 

«Έχουν πληροφόρηση οι δημοσιογράφοι και εμείς όχι»

Μιλώντας στον Alpha ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν ζητά καμία προνομιακή μεταχείριση, σημείωσε ωστόσο πως αυτή τη στιγμή για την υπόθεση έχουν ενημέρωση οι δημοσιογράφοι και όχι η πλευρά του πελάτη του. 

«Είναι ποινικό αδίκημα προσωπικά δεδομένα να διαρρέονται από όσους τα διαχειρίζονται» πρόσθεσε και επανέλαβε πως θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Όταν μία Αρχή διαρρέει αυτά τα ψεύδη πρόκειται για θεσμικό ατόπημα που πρέπει να ερευνηθεί» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό