17 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Οριστική συμφωνία ΑΕΚ και Χιούστον για την μεταγραφή Πόνσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιστορία είχε αίσιο τέλος για την Ντινάμο Χιούστον, αφού κατάφερε να τα βρει σε όλα με την ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, να της πει το τελικό «ναι» για την μεταγραφή του Έκι Πόνσε με ένα ποσό ρεκόρ για την ιστορία της ομάδας.

Μετά από σχεδόν 1,5 μήνα κουβέντας και πολιορκίας από την πλευρά των Αμερικάνων, τελικά κατάφεραν να πείσουν την ΑΕΚ, και τον Αργεντίνο γκολτζή, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή επιτυχώς. Ο 27χρονος επιθετικός, ήθελε αυτή την μετακίνηση στο πρωτάθλημα του MLS, και μετά και από το μεγάλο και στενό ενδιαφέρον από πλευράς Χιούστον αλλά και το μεγάλο ποσό ακόμη που προσέφερε, όλα έδειξαν το δρόμο του αποχωρισμού ανάμεσα στην ΑΕΚ και εκείνον.

Φυσικά μια τέτοια απόφαση δεν θα μπορούσε να παρθεί χωρίς και την σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δείχνει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Έκι. Ο προπονητής του Δικεφάλου, ενημερώθηκε αμέσως τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και από την διοίκηση της ομάδας, και δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση στην μετακίνηση του Αργεντίνου.

Ο Πόνσε διένυε την δεύτερη θητεία του στην «ένωση» από την οποία ήρθε με μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι, και το 2023/24 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές και 16 γκολ όντας εκ των πρωταγωνιστών στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό