26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μια «ανάσα» από τον Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Τάσο Μπακασέτα φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υψηλόβαθμα μέλη του «τριφυλλιού» ταξίδεψαν στην Τραπεζούντα το βράδυ της Τρίτης, ώστε να μιλήσουν με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με την Τράμπζονσπορ και προετοιμάζει τον Τάσο Μπακασέτα για τον επαναπατρισμό του. Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις, με πιθανότερη ημερομηνία… λήξης να είναι η μέρα μετά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος (21/1).

Το «τριφύλλι» είχε στο στόχαστρο του τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας εδώ και λίγο καιρό και έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό του. Το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας της Τραπεζούντας δεν είναι και οι καλύτερες, είναι κάτι που λειτούργησε υπέρ του Παναθηναϊκού. Στο κόλπο για την απόκτηση του είχε μπει και η Μπεσίκτας, ωστόσο, η «κίνηση-ματ», δηλαδή, το ταξίδι των «πράσινων» στη γειτονική χώρα για να πείσουν τον Μπακασέτα, ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στο «σήριαλ» της μεταγραφής του.

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίζεται με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ από τον Ιανουάριο του 2021. Φέτος έχει μετρήσει 18 εμφανίσεις, με απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ. Η θητεία του στην ομάδα της Τραπεζούντας είναι εκείνη που τον «εκτόξευσε» χρηματιστικά, αλλά και αγωνιστικά, γεγονός που έκανε πολλές ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό